Wat is Delicious Dogs?

Hond is gezond. Dat is de slogan van Delicious Dogs, de eerste producent van hondenvlees op de Belgische markt. Kwaliteit en duurzaamheid staan voor ons centraal. In oktober lanceren we de eerste hondenproducten op de Belgische markt. Hou daarom onze website in de gaten of schrijf u in op onze nieuwsbrief.

MEER INFORMATIE

Veelgestelde vragen

Waarom hondenvlees?

Uit marktonderzoek blijkt dat de Belgen klaar zijn voor nieuwe kwaliteitsvolle en duurzame vleesproducten. Daar hoort hondenvlees bij. Hondenvlees is een gezond product met een hoge voedingswaarde, rijk aan eiwitten, mineralen en vitaminen. Bovendien leveren de hondenrassen die we gebruiken mager vlees met weinig verzadigde vetten.

We hebben lang gedacht dat Belgen afkerig zijn van hondenvlees, maar kijk naar de insecten: 10 jaar geleden walgde iedereen nog van insectenvlees en nu liggen de insectenburgers in de supermarkt. We denken dat de Belgen klaar zijn voor een nieuw gezond stukje vlees op hun bord.

Hoe worden de honden gekweekt?

Bij hondenvlees denken de mensen nog aan wantoestanden in China, maar onze honden zijn van Belgische kweek, hebben een vrije uitloop, krijgen biologisch hondenvoer en worden humaan geslacht. Alles is ambachtelijk. Net zoals varkensboeren een respect hebben voor hun dieren, zo zijn onze hondenkwekers zorgzaam voor hun honden. Bel